MILIMA Safari Lodge
MILIMA Safari Lodge
Kontakt os gerne på tlf.+45 70 26 04 07

"Big Five" Safari udflugter - Game Drives

Dit ophold på MILIMA Safari Lodge inkluderer 2 daglige safari udflugter, også kaldet Game Drives.

Safari lodgen er beliggende på et 10.000 hektar stort område, som er en del af den berømte Kruger Nationalpark. Vi garanterer at du kommer tæt på dyrelivet, og efter al sandsynlighed kommer til at opleve "The Big Five", dvs. næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard.

Ifølge vores lokale rangers er der helt op til 95 % chance for at opleve disse 5 dyrearter i vores del af Kruger Nationalpark.

MILIMA Safari LodgeMILIMA Safari Lodge

Afrika har verdens største og mest varierede form for dyreliv. Ved ophold på MILIMA Safari Lodge er der optimale muligheder for at opleve dyrelivet i dets naturlige omgivelser, og med en anelse held vil du opleve de 5 største ("The Big 5"). Udtrykket kommer fra jægerne, og dækker over de 5 dyrearter som traditionelt har været sværest at jage: Elefanten, bøflen, leoparden, løven & næsehornet.

Netop derfor er dyrearter som f.eks. giraffen, flodhesten og zebraer ikke inkluderet i "The Big 5". Ydermere er det kun det sorte næsehorn der tæller i "The Big 5".

Den bedste måde at opleve det afrikanske dyreliv på, er i selskab med en professionel ranger.

De erfarne rangere på MILIMA Safari Lodge er uddannet til at forstå dyrenes sprog. En afbrækket kvist, resterne af et ådsel, afføring eller fodaftryk afslører dyrenes færden. Rangerne er utrolig dygtige til at fortælle om alle de tegn de ser i den vilde natur.

F.eks. efterlader en elefant et aftryk på 50 cm i bredden, det hvide næsehorn et fodaftryk på omk. 30 cm, tæt fulgt af flodhesten, der med 28 cm fodaftryk afsætter det mindste af de 3.

Uagtet det faktum at giraffen er høj, sætter den kun et fodaftryk på 20 cm., og poten på løvernes konge efterlader kun et 14 cm stort fodaftryk.

MILIMA Safari Lodge er et af de bedste steder i Sydafrika til at opleve den majestætiske afrikanske elefant. Der er nemlig frit udsyn fra lodgen over 2 nærliggende vandhuller, der aldrig udtørrer. Det betyder at elefanterne er vant til at søge hertil.

Bestanden af næsehorn i denne område betegnes som sikret idet MILIMA samarbejde med den sydafrikanske regerings anti-krybskytte deling om at beskytte dyrene fra krybskytter. Vores 10.000 hektar patruljeres hver nat for at sikre næsehornene i deres naturlige omgivelser.

Reservatet er desuden stort nok til at rumme de store kattedyr ligesom bøfler ofte ses i området.

Rigeligt med dyreliv

MILIMA Safari LodgeMILIMA Safari Lodge

Hvordan vil du bo?

Manor House 5*
Manor House 5*

Maksimalt 12 personer

 • 2 store soveværelser med King size senge & sovesofa med privat badeværelse
 • 2 dobbelværelser med delt badeværelse
 • 2 daglige safariudflugter i åben jeep er inkluderet
 • Alle måltider og drikkevarer er inkluderet
Læs mere
Villa 4*+
Villa 4*+

Maksimalt 6 personer

 • 2 store soveværelser med ekstra senge
 • Privat badeværelse
 • 2 daglige safariudflugter i åben jeep er inkluderet
 • Alle måltider og drikkevarer er inkluderet
Læs mere
Luksus telt 4*+
Luksus telt 4*+

Maksimalt 2 personer

 • Vælg mellem stor dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
 • Privat badeværelse
 • 2 daglige safariudflugter i åben jeep er inkluderet
 • Alle måltider og drikkevarer er inkluderet
Læs mere