MILIMA Safari Lodge
MILIMA Safari Lodge
Kontakt os gerne på tlf.+45 70 26 04 07

Pakkerejser til Sydafrika

Med mere end 25 års erfaring i at drive og udvikle pakkerejser til Sydafrika, er du i sikre hænder, når du vælger en pakkerejse med MILIMA Safari Lodge. Nedenfor finder du et lille udvalg af vore mange rejser, der bla giver dig mulighed for at kombinere safari rejsen med badeferie, med shopping i Cape Town eller hvorfor ikke få den ultimative safarirejse ved at kombinere safari til fods med deluxe ophold på MILIMA Safari Lodge? Mulighederne er næsten uendelige.

Ønsker du en helt anden kombination så skræddersyr vi den gerne til dig.

MILIMA Safari Lodge er velbeliggende i en privat del af Krüger Nationalparken hvilket betyder at der altid ses rigeligt med dyreliv på vores safariudflugter. Ifølge vores lokale rangere er chancen for at se "The Big Five" (elefant, løve, leopard, bøffel og næsehorn) helt oppe på 95% ved udflugter der udgår fra denne safarilodge.

Kokketeamet på lodgen er sammensat af nogle af de mest erfarne i området, og de sætter en ære i at servere førsteklasses måltider & drikkevarer, når du gæster den all inclusive MILIMA Safari Lodge.

Flytransport Danmark t/r samt alle skatter & afgifter er altid inkluderet på alle vore pakkerejser.

Oplev The Big Five på udflugt fra MILIMA

Idet MILIMA Safari Lodge er beliggende i et privat hjørne af Krüger Nationalpark er der rigeligt dyreliv at opleve på de daglige Game Drives.

Fordi vi er de eneste der kører safari udflugter i denne del af parken, er der således store chancer for at opleve "The Big Five" (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel) på den daglige safari udflugt. Vi kan således garantere at vore rangers gør deres yderste for at du oplever så meget dyreliv som muligt, når du bor på MILIMA Safari Lodge.

MILIMA Safari LodgeMILIMA Safari Lodge

Masser af ekstra udflugter i området

Vil du opleve endnu mere, så har du alle muligheder for at opleve adrenalinpumpende ATV & helikopterudflugter, se et lokalt township, tage på fisketur opleve et rehabiliteringscenter for truede dyrearter og meget mere.

MILIMA Safari LodgeMILIMA Safari Lodge

Få en gastronomisk oplevelse på MILIMA

Kort fortalt så er MILIMA Safari Lodge en luksusoplevelse.

Omgivelserne er unikke, værelserne blandt de absolut bedste, udflugter og aktiviteter lader drømmene komme til live, og de gastronomiske oplevelser er noget helt for sig. Vi har et entusiastisk hold i køkkenet som serverer lokale retter såvel som internationale retter og specialiteter. Serveringen glæder både øjet og maven - hver gang.

Nyder du et godt glas vin, kan du godt begynde at glæde dig. De Sydafrikanske vine er velkendte verden over, og her bliver du bestemt ikke skuffet. Kontinuerligt udvælges de bedste til vore gæster, ligesom vi serverer en bred vifte af øl, sodavand og juice. Alt sammen er inkluderet i opholdet.

Det gælder naturligvis også for de lækre cocktails fra baren.

  • Morgenmaden er som oftest en fristende buffet ligesom der kan bestilles hvad du ønsker til morgenmad
  • Frokosten er et relativt let måltid med lidt sødt til kaffen
  • Middagen består af 3 retter, hvor hovedretten typisk er kød, fisk eller en vegatarisk ret fulgt af en lækker dessert.

Til måltiderne serveres dit foretrukne valg af drikkevarer.

 

Valget er fuldstændig dit, vi siger velbekomme

MILIMA Safari LodgeMILIMA Safari Lodge
Book nu